Alle Villa's

Villa Ka’dushi - max. 6 personen

Villa Ka’dushi - max. 6 personen

Zeer ruime villa met 3 terrassen, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een eigen zwembad. De villa is wat hoger gelegen waardoor er altijd een frisse wind is. Woonkamer, ruime open keuken met afwasmachine, berging met wasmachine. Warm water in hele woning, voorzien van Wi-Fi en TV met lokale en internationale zenders. De woning en het zwembad is rollator vriendelijk te bereiken zonder drempels.

Prijs per nacht € 100.00

Villa Catharina - max. 8 personen

Villa Catharina - max. 8 personen

Ruime woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers, woonkamer met open keuken. Er is een extra kamertje waar u bijvoorbeeld de koffers of duikspullen kwijt kunt. De woning heeft een grote achterpatio met zithoek die grenst aan de achtertuin waar een jungle gym staat met schommels en glijbaan. Er zit hekwerk op alle ramen en deuren. Er is gratis WiFi.

Prijs per nacht € 100.00

Villa Kas di Wayaka - max. 6 personen met privé zwembad

Villa Kas di Wayaka - max. 6 personen met privé zwembad

De villa is licht en ruim en voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers. Zes personen hebben er een ruim onderkomen aan. In de tuin bevindt zich een mooi zwembad met daaromheen een groot terras met ligbedden.
De naam van deze villa, ‘Kas di Wayaka’, is ontleend aan de gelijknamige boom, de ‘Wayaka’, in Nederland ook wel bekend als de pokhoutboom die oorspronkelijk veel voorkwam op Curaçao. Hij ontbreekt natuurlijk niet in onze tuin.

Prijs per nacht € 100

Villa Nos Tropikal Kasita 7 - max. 6 personen met privé zwembad

Villa Nos Tropikal Kasita 7 - max. 6 personen met privé zwembad

Smaakvol ingerichte vakantiewoning met eigen privé zwembad in een afgesloten tropische tuin. Deze ruime vakantiewoningen zijn voorzien van drie slaapkamers, twee badkamers , twee toiletten, open keuken en een groot overdekt terras. De woningen zijn voorzien van alle moderne gemakken waaronder airco en Wifi. Om heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven hebben de woningen een groot overdekt terras, die u vanuit de woning kunt betreden via 2 openslaande deuren. Naast deze vakantievilla staat een identiek ingerichte woning (villa Nos Tropikal Kasita 8). Deze vakantievilla is apart te huren of gezamenlijk.

Prijs per nacht € 115.00

Villa Nos Tropikal Kasita 8 - max. 6 personen met privé zwembad

Villa Nos Tropikal Kasita 8 - max. 6 personen met privé zwembad

Smaakvol ingerichte vakantiewoning met eigen privé zwembad in een afgesloten tropische tuin. Deze ruime vakantiewoningen zijn voorzien van drie slaapkamers, twee badkamers , twee toiletten, open keuken en een groot overdekt terras. De woningen zijn voorzien van alle moderne gemakken waaronder airco en Wifi. Om heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven hebben de woningen een groot overdekt terras, die u vanuit de woning kunt betreden via 2 openslaande deuren. Naast deze vakantievilla staat een identiek ingerichte woning (Villa Nos Tropikal Kasita 7). Deze vakantievilla is apart te huren of gezamenlijk.

Prijs per nacht € 115.00